Vi er specialister i håndtering af regnvand og har den nyeste viden indenfor klimatilpasning. Uddannelsen Regnvandskonsulent er gennemført via (KU- Skovskolen) Københavns Universitet & Teknologisk Institut.LAR-løsning kan fx være at aflede vand via:- Regnvandsbed med planter

- Lavning i græsplæne fx med bålsted

- Permabel belægning

​- Græsarmering fx som indkørsel

- Bassin

- Regnvandstank i jorden

- Hullet under nedgravet trampolin

Viden om regnvand og RewaterRegnvand som afledes fra overflader som tage, terrasser og belægninger håndteres lokalt - det vil sige, på egen grund. Igen i år bemærker vi, at sommerperioden er meget tør og planter, buske og træer i haverne lider af vandmangel. Især i byområderne hvor regnvand primært afledes via kloaker. Det ser andeledes ud i forår, efterår og vinterperioderne – her falder store mængder regn, som derfor sætter de mange underdimensionerede kloaksystemer under pres!


Der er altså idé i, at have ordnede forhold som sikre en velovervejede håndtering af regnvand, når der falder store mængder på kort tid – samtidig med, at der tages højde for at regnvand også er en ressource, i perioder med tørke.


Der findes talrige LAR-løsninger, som kan tilpasses den enkelte kundes behov og visuelle smag. Frem for alt, så bør dit regnvand håndteres på sådan en måde, at det ikke overbelaster din kloak og måske endda sådan, at du kan have glæde af vandet som en ressource og et element i haven.


I forbindelse med kommunernes planer om klimatilpasning, kan man i nogle kommuner få tilskud til, at håndtere regnvandet på egen grund ved, at frakoble regnvandsafledningen fra den offentlige kloak. Tilskuddet kan beløbe sig op til 24.000kr.


Vi er en sikker og pålidelig samarbejdspartner, som bidrager med den nyeste faglige viden, nye inspirerende løsninger og idéer, hvor du som kunde kan være tryg og blive tilgodeset i ønsker og behov. Vi kan stå for alt som projektet indebærer. Fx kan vi være behjælpelige med at søge tilladelse, søge tilskud, samt den fulde udførsel af den løsning som I ønsker. Endvidere står vi klar med hjælp og vejledning i den fremtidig vedligeholdelse, så i har glæde af jeres LAR-have eller LAR-anlæg, i mange år fremover. Vi kan naturligvis også tilbyde, at vedligeholdet det.

Simpelt eksemel på nedsivning af vand, via det udgravede hul under trampolinen. Det er enkelt og børnene elsker det!RING TIL OSRing til Heidi Tilgreen Nielsen Tlf.: +45 51749773

Udfyld formularen og vi vender hutigt tilbage - Det koster ikke noget!